COM

Centrum voor Ontwikkeling en Mobiliteit

We kennen een eigen Centrum voor Ontwikkeling en Mobiliteit (COM), onderdeel van het team HR-Advies en Ontwikkeling (cluster Ontwikkeling, Mens en Organisatie). Het COM bestaat uit 3 pijlers:

  • Werving en Selectie;
  • Coaching en mobiliteit;
  • Leren en ontwikkelen.

Werving en Selectie

Het team werving en selectie zorgt er voor dat de vacatures die zowel intern als extern ontstaan ingevuld worden. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de arbeidsmarktcommunicatie, integriteit, onboarding etc.

Coaching en Mobiliteit

Wat we qua coaching kunnen aanbieden, hangt helemaal af van de vraag die jij ons stelt. Deelname aan een training of meedoen aan een workshop? Ook denken we creatief mee over jouw toekomst binnen onze organisatie. We hebben een eigen opleidingsprogramma dat inspeelt op uiteenlopende wensen.

Je komt te werken in een organisatie die zich continu blijft ontwikkelen, dat betekent dat jij ook blijft door ontwikkelen. De BAR-organisatie vindt het belangrijk om voldoende aandacht te hebben voor mobiliteit en loopbaanontwikkeling. Dit vanuit goed werkgeverschap en de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers te bevorderen. Hoe blijf je fit in je werk en hoe houd je werkplezier? De COM-medewerkers zijn thuis in loopbaanontwikkeling binnen de lokale overheid. Ze helpen je met tips. Ze sparren met je over het vervolg van je loopbaan. Ze geven antwoord op al je vragen over mobiliteit. Dat maakt dat je blijvend een baan hebt die bij jou past.

Wat je wilt en kunt ligt in jouw handen. Jij bepaalt hoe je loopbaan er uit ziet, jij neemt het initiatief om jezelf verder te ontplooien. Van ons als werkgever mag je verwachten dat we je daarin 100% faciliteren.

Leren en Ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk binnen je werk. Je ervaart daardoor meer werkplezier. Op ons digitale leerplein kun je kiezen uit een groot aanbod van e-learnings. Voor advies en vragen over jouw persoonlijke leer- of ontwikkelvragen kun je terecht bij één van de experts binnen Leren en Ontwikkelen. Naast persoonlijke ontwikkeling zetten zij zich ook in voor teamontwikkeling. Uiteraard vragen we ook iets van jou: eigen verantwoordelijkheid en initiatief.