COM

Centrum voor Ontwikkeling en Mobiliteit, ons eigen loopbaancentrum

Je hebt nú een baan. En je hebt het naar je zin. Maar de wereld verandert in hoog tempo. Ben je ook straks nog blij met je werk? Als de wereld verandert, blijft de BAR-organisatie niet achter. Om vandaag én morgen inwoners en bedrijven optimaal van dienst te zijn, moeten we flexibel zijn. Dus: onze mensen flexibel inzetbaar maken. Zodat jij ook in de toekomst een functie vervult waarin je je kwaliteiten en talenten maximaal de ruimte kunt geven.

Wat je wilt en kunt ligt in jouw handen. Jij bepaalt hoe je loopbaan eruit ziet, jij neemt het initiatief om jezelf verder te ontplooien. Van ons als werkgever mag je verwachten dat we je daarin 100% faciliteren. We kennen daarom een eigen Centrum voor Ontwikkeling en Mobiliteit (COM), onderdeel van het team HR-Advies en Ontwikkeling (cluster Ontwikkeling, Mens en Organisatie).

De COM-medewerkers zijn thuis in loopbaanontwikkeling binnen de lokale overheid. Ze helpen je met tips. Ze sparren met je over het vervolg van je loopbaan. Ze geven antwoord op al je vragen over mobiliteit. Dat maakt dat je blijvend een baan hebt die bij jou past.