Introductie

Nieuwe medewerkers voelen zich snel thuis

Een nieuwe medewerker ben je nooit lang, binnen de BAR-organisatie. Wat ons betreft voel je je zo snel mogelijk thuis op je nieuwe werkplek. Dat vergroot je betrokkenheid. En dat maakt dat jij snel je draai vindt in een andere rol. Daarom kun je rekenen op een uitgebreid introductieprogramma. Belangrijke onderdelen zijn onze introductiedagen en een onboarding-moment.

Introductiedagen

De introductiedagen zijn een eerste opstap naar het werken in de BAR-organisatie. Wat betekent het, om voor drie verschillende gemeenten te werken? Hoe kijken we aan tegen de dienstverlening aan onze inwoners? En wat doet de BAR-organisatie eigenlijk voor jou? Vragen waarop je een helder antwoord krijgt.

Onboarding

Dan is er ook nog de onboarding. Zeg maar: het welkom-bij-BAR-moment. We zorgen ervoor dat je heel snel thuis raakt in allerlei praktische zaken. Bijvoorbeeld vragen over HRM, automatisering, facilitaire zaken, informatiemanagement en de BAR-academie. Okay, alles is óók op internet te vinden, zoals op het intranet en BAR Plaza. Maar we gaan er gemakshalve maar even vanuit dat je nog niet helemaal je weg weet in die brij aan informatie. Daarom vinden we zo’n persoonlijke onboarding wat effectiever. En ook meer passend binnen de aanpak die we voorstaan, als BAR-organisatie.