Stages

Ambitieuze stagiairs met een frisse blik? Graag!

Wil je weleens weten hoeveel er komt kijken om een gemeente optimaal te laten functioneren? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een stageperiode. Zijn die er op dat moment voor jouw opleidingsniveau? Dan krijg jij van ons een kijkje in de BAR-keuken, wij krijgen een stagiair die met een frisse blik tegen onze werkzaamheden aankijkt. En als het jou en ons bevalt, houden we er misschien wel een heel enthousiaste nieuwe collega aan over als je studie erop zit!

Voor welke niveaus?

Binnen de organisatie hebben we uiteenlopende functies op verschillende niveaus. Daarom zijn er ook heel veel mogelijkheden als je geïnteresseerd bent in een stage. Vanaf mbo-niveau is er een grote keuze. En vooral een interessante keuze. Een gemeente heeft heel veel verschillende taken. Het kan niet anders of één (of meer) van die taken sluit aan bij jouw studie en ambitie.

We begrijpen dat je stage loopt om verder te komen in je ontwikkeling. Daarom nemen we de tijd om je goed te begeleiden. En kun je ook rekenen op stageopdrachten die passen bij je studie en vooral: die je verder helpen in je studie.

Wat verwachten we van jou?

Onze organisatie spreekt vooral mensen aan die graag proactief zijn. En daardoor krijgen zaken als eigen initiatief en verantwoordelijkheid méér ruimte bij ons. Dat maakt je werk (en ook je stage) alleen maar interessanter en uitdagender. Verder spreekt het voor zich dat je er zin in hebt. En dat je bewust kiest voor een stageplek binnen onze organisatie.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Kom je bij ons je stage lopen? Dan heb je een VOG nodig, een Verklaring Omtrent het Gedrag. Daaruit blijkt dat je je in het verleden goed hebt gedragen en er geen bezwaren zijn om binnen onze organisatie aan de slag te gaan. Die VOG vraag je aan via de gemeente waar je ingeschreven staat. Wij vergoeden de kosten van het aanvragen voor je.

Contact:

Wil je weten of we een geschikte stageplaats hebben? Kijk dan op onze vacaturepagina. Mocht er geen passende stage bij staan stuur dan even een mail naar com@bar-organisatie.nl