Waarom BAR?

Waarom kies jij voor de BAR-organisatie?

Visie

Omdat je onze visie en waarden deelt? Voor ons staat de inwoner centraal. We zijn een nabije overheid. Onze passie ligt in maatschappelijke opgaven. Persoonlijk, betrokken, betrouwbaar en modern zitten ook in jouw DNA.

Afwisseling

Omdat je graag meer dynamiek en uitdaging wilt? Daar kun je op rekenen bij een gemeentelijke organisatie die in feite drie ‘opdrachtgevers’ telt. Er liggen genoeg bestuurlijke uitdagingen op lokaal niveau te wachten. En elke gemeente legt weer andere accenten in het beleid. Die dynamiek krijg je elke dag mee!

Werk/privé-balans

Omdat Het Nieuwe Werken je aanspreekt? Ons ook. We werken onafhankelijk van tijd en plaats. Dat bepaal je grotendeels zelf. Bovendien vinden we dat ontspanning bijdraagt aan de kwaliteit van je werk en je tevredenheid. Zo krijg je de ruimte voor een optimale balans tussen werk en privé.

Persoonlijke touch

Omdat je in een gebied wilt werken waar iets gebeurt? Welkom aan de Rotterdamse ‘Zuidas’. Een gebied met een gezond economisch klimaat, met veel bedrijvigheid. Met z’n drieën zijn we groot, maar je voelt nog altijd die persoonlijke touch.

Ontwikkeling

Omdat je binnen een organisatie wilt werken die in beweging is? Je hebt aan de BAR-organisatie een inspirerende werkgever. We zijn nog altijd in ontwikkeling nadat we in 2014 ambtelijk zijn samengevoegd. Er ligt nog een ongekend terrein braak om processen verder te verbeteren en te pionieren binnen ons samenwerkingsverband. Met andere woorden: je vindt binnen de BAR-organisatie heel veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Iets waar wij je graag in faciliteren.

Opleidingen

Omdat je oog wilt voor je eigen groei? Dat is ook in ons eigen belang, dat jij je verder ontwikkelt en het naar je zin hebt. Daarom staat ontplooiing hoog genoteerd. We doen veel aan opleiding en training en stimuleren mobiliteit, onder meer via onze eigen BAR-academie. Reken bij ons op functies met veel zelfstandigheid. Op waardering voor je eigen initiatief. En op ruimte als je met ons wilt meebouwen.