Waarom de BAR-organisatie

Visie

Omdat je onze missie, visie en waarden deelt?

De kern van onze nieuwe bedrijfsvoeringsorganisatie is dat we er zijn voor onze drie gemeenten. Wij ontzorgen. Wij leveren met aandacht en plezier hoogwaardige diensten in de gehele bedrijfsvoeringsketen, zodat zij zich kunnen focussen op hun inwoners en de maatschappelijke en bestuurlijke vraagstukken. Wij zijn een professionele partner met kennis van de drie gemeenten. Dat maakt ons uniek. We staan dichtbij onze gemeenten, geven veel aandacht aan elkaar en aan de samenwerking met de gemeenten, we werken op basis van zakelijke afspraken en geven veel ruimte aan ontwikkeling.

Afwisseling

Omdat je graag meer dynamiek en uitdaging wilt?

Daar kun je op rekenen bij een organisatie die drie ‘opdrachtgevers’ telt. Er liggen genoeg uitdagingen te wachten. En elke gemeente legt weer andere accenten in het beleid. Die dynamiek krijg je elke dag mee!

Werk/privé-balans

Omdat Het Nieuwe Werken je aanspreekt?

Ons ook. We werken onafhankelijk van tijd en plaats. Dat bepaal je grotendeels zelf. Bovendien vinden we dat ontspanning bijdraagt aan de kwaliteit van je werk en je tevredenheid. Zo krijg je de ruimte voor een optimale balans tussen werk en privé.

Ontwikkeling

Omdat je binnen een organisatie wilt werken die in beweging is?

Je hebt aan ons een inspirerende werkgever. Er ligt nog een ongekend terrein braak om processen verder te verbeteren en te pionieren binnen onze samenwerking met de gemeenten. Met andere woorden: je vindt bij ons heel veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Iets waar wij je graag in faciliteren.

Opleidingen

Omdat je oog wilt voor je eigen groei?

Het is ook in ons belang dat jij je verder ontwikkelt en het naar je zin hebt. Daarom staat ontplooiing hoog genoteerd. Reken bij ons op functies met veel zelfstandigheid. Op waardering voor je eigen initiatief. En op ruimte als je met ons wilt meebouwen.