Talentmanagement

Iedereen heeft talent. De optelsom van die talenten bepaalt hoe we als BAR-organisatie ons werk doen. En hoe meer we uit het talent van mensen halen, hoe beter dat gebeurt. En ook: hoe meer jij tevreden bent over jouw rol en jouw verantwoordelijkheden binnen die organisatie.

Daarom maken we serieus werk van wat met een mooi woord talentmanagement heet. Mensen staan nooit stil in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom helpen we je daar graag bij. Maar wel op een manier die aansluit bij wat jij kunt (en wat je niet kunt) en de toekomst die je voor jezelf ziet. Binnen de BAR-organisatie krijg je alle ruimte om je kwaliteiten en talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen. Hoe?

  • Er zijn weinig werkgevers die voor zoveel uitdagingen staan als een lokale overheid. Laat staan als je voor drie lokale overheden tegelijk aan de slag gaat.
  • We zijn vernieuwend in onze werkomgeving, onder meer door dat je ‘overal’ kunt werken.
  • Je krijgt veel vrijheid in je werk.
  • We hebben een voorkeur voor management dat coachend en inspirerend te werk gaat.

‘Talentmanagement’ is dus binnen de BAR-organisatie in goede – professionele – handen. Maar niet als enige: ook jij geeft aan wat je wilt. De verantwoordelijkheid voor de persoonlijke ontwikkeling ligt in eerste instantie bij jezelf, als professional. Wil je verder? Prima. Wij helpen je graag je grenzen te verleggen om zo het beste uit jezelf te halen