Wonen

Wonen nabij groen en water, de stad binnen handbereik

Drie gemeenten, één team: het betekent werken aan gevarieerde woonmilieus. “Dorps” en “landelijk” wonen zijn overkoepelende kernwaarden in ons gebied. Per gemeente zijn er accentverschillen in hun woonvisie te herkennen. De één een tikkeltje stedelijker, de ander net wat dorpser.

Typerend is de verscheidenheid aan woonmilieus, waardoor elk van de drie gemeenten een evenwichtige samenstelling heeft: van jong tot oud, van koop tot huur, van vrijstaande villa’s tot startersappartementen in zowel historische kernen als in moderne, meer grootschalige woongebieden. De grootstedelijke voorzieningen van dynamisch Rotterdam liggen voor onze inwoners binnen handbereik. De combinatie van rust, ruimte en de nabije stad maakt elk van de BAR-gemeenten tot gewilde vestigingsplaats voor woonconsumenten.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Voor toekomstige medewerkers van de BAR-organisatie die van buiten komen is er natuurlijk het grote voordeel van een grote, eigentijdse woningvoorraad. Tel daarbij op het uitstekende voorzieningenniveau per kern. Neem eens een kijkje. Het zal je snel duidelijk worden dat de gemeenten de laatste jaren met succes investeren in modernisering van hun centra en in grotere en kleinere nieuwbouwprojecten.